Over CryptoRentes

Alternatieve beleggingen nemen toe in populariteit, zo ook het beleggen middels crypto-lending. Op dit moment zijn er wereldwijd een aantal betrouwbare crypto-lending platforms die het mogelijk maken om rendement te verdienen over cryptovaluta. Kenmerken van deze vorm van beleggen zijn de hoge rentes, dit maakt het een sterk alternatief voor bijvoorbeeld obligaties, aandelen of recreatiewoningen.

Ondanks het hoge rendement in vergelijking tot bijvoorbeeld een traditionele spaarrekening, kent de markt van crypto-lending ook nadelen. De markt is ten eerste versplinterd; alle aanbieders maken hun aanbod inzichtelijk op hun eigen websites, zonder dat al het aanbod op een centrale plek samenkomt zodat investeerders dit kunnen vergelijken. Daarnaast is het aanbod op de markt ook slecht inzichtelijk; u kunt vaak pas tot een inzicht m.b.t. rendement, risico, kosten en opbrengsten komen wanneer u zich bij hen hebt geregistreerd. Zelfs dan komt het vaak nog voor dat bepaalde zaken onduidelijk blijven. 

Wij zien het als onze missie om u beter te laten beleggen. U heeft, net als elke andere belegger, unieke wensen. Daarnaast heeft elke beleggingsmogelijkheid unieke karakteristieken. Wij maken het voor beleggers makkelijker om de juiste belegging te vinden. Aan de hand van onze objectieve criteria maken wij relevante eigenschappen en algemene informatie inzichtelijk, zodat u de verschillende aanbieders kunt vergelijken. Met CryptoRentes aan uw zijde bent u in staat om een weloverwogen keuze te maken.

Wie zijn wij?

Wij ontstonden uit een zoektocht naar een recreatiewoning als beleggingsobject. Lang zochten wij tevergeefs naar een belegging die aan onze wensen voldeed. Na geconfronteerd te worden met de versplintering van de markt, en de slechte inzichtelijkheid die de vakantieparken verschaften, krabden wij ons achter de oren. We merkten dat aanbieders van recreatiewoningen zich vaak verscholen achter hun brochures, die in veel gevallen onwaarheden bevatten. Daarnaast was het eerder regel dan uitzondering dat men pas bij afspraak op locatie een realistisch inzicht werd verschaft in de voor- en nadelen, en kosten en opbrengsten van een vakantiewoning. 

Het was na deze ervaring, en na afzien van daadwerkelijk investeren in een vakantiewoning, dat wij ons vergelijkingsprincipe bedachten in een poging om de markt centraal, transparant en inzichtelijk te maken voor potentiële investeerders – aan de hand van onze objectieve criteria. Dit concept hebben we vervolgens een-op-een vertaald naar andere alternatieve beleggingen, zoals cryptorentes.

Wij zijn op geen manier verbonden met de bij ons platform aangesloten crypto platforms. Dit houdt in dat wij u, door onze onpartijdigheid, de objectiviteit van onze criteria en verkregen informatie kunnen garanderen. Ons doel is niet om u te adviseren een bepaalde keuze te maken, slechts om u de middelen te geven om een weloverwogen keuze te maken.

Ook staan wij niet onder AFM-toezicht, dit houdt wettelijk in dat wij u géén advies mogen geven met betrekking tot de op onze site inzichtelijk gemaakte investeringsmogelijkheden.